Akimi sports clinic

 

Akimi sports clinic startet opp for 20 år siden. Vi har skapt et trening og behandlingskonsept basert på medlemmenes/ pasientenes ønsker og vilkår!

Akimi sports clinic passer for alle uansett alder, fasong eller bakgrunn. Vi har et lavterskel treningskonsept, som sørger for at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener hos oss.

Vi har faste lave priser slik at om man er hytteeier eller fastboende skal kunne benytte deg av vårt tilbud. Vi har også svært fleksible og rimelige løsninger for de som er på Beitostølen på ferie. Du får samtidig friheten av å slippe å binde deg i en lengre periode, da vi ikke har bindingstid på medlemskapet, og kun 1 mnd. oppsigelsestid.

Ønsker du starthjelp til treningen, eller et skreddersydd treningsopplegg tilpasset dine mål og med utgangspunkt i dine forutsetninger, har vi fysioterapeut og personlig trener som står klarslik at du kan nå dine mål!

Vi har et godt utstyrt senter, der de fleste behov er dekket fra cardio til styrke.

Aldersgrensen på sentrene våre er 13 år. Innmelding må utføres og godkjennes med en foresatt så lenge du er under 18 år.